[Infografic] Cum s-a desfășurat Black Friday la The Pharmacy

Home » Blog » Google AdWords » [Infografic] Cum s-a desfășurat Black Friday la The Pharmacy

imagine-black-friday

Black Friday în România anul acesta a îmbrăcat mai multe forme: de la White Friday la Gold Friday și a venit cu reduceri la o multitudine de produse, astfel încât oricine ar fi putut găsi cel puțin un produs sau un serviciu care să-i stârnească curiozitatea.

În privința sumelor care s-au cheltuit deja de Black Friday, un articol de pe Digi24.ro din data de 21 noiembrie ne informează că valoarea tranzacțiilor online a fost de aproximativ 113,3 milioane de lei, cu 67% mai mare față de anul trecut. Persoanele care au efectuat aceste achiziții provin din 87 de țări.

Perioada de reduceri este de asemenea variabilă pentru fiecare magazin. La noi în agenție, pregătirile pentru acest eveniment mult așteptat al anului, au început din luna octombrie, pentru a ne asigura că vom avea toate detaliile puse la punct până la momentul începerii campaniilor.

Deși a fost o perioadă foarte aglomerată, am reușit să oferim clienților rezultate care vorbesc de la sine. Am pregătit acest infografic pentru a vedea mai ușor ce a însemnat Black Friday, eveniment care nu s-a încheiat în totalitate până în acest moment, pentru echipa The Pharmacy.

black-friday-infografic

in Google AdWords, Marketing Online, Social Media by The Pharmacy Leave a comment

Leave a Comment