Blog

Home » Blog

Au început înscrierile pentru Școala de Vară de E-Commerce GPeC

in Evenimente by The Pharmacy Leave a comment

GPeC, cel mai mare eveniment de eCommerce din Europa Centrală și de Est, anunță organizarea celei de-a șaptea ediții a proiectului Școala de Vară GPeC.

Read more

[Farmacistul lunii] Fă cunoștință cu Emilia Iojă!

in Noutati by The Pharmacy Leave a comment

Emilia a aplicat la internshipul de Social Media organizat de noi în luna noiembrie și după ce l-a finalizat a devenit membru al echipei. Facebook este “specialitatea” ei și printre hobby-urile sale se numără gaming-ul și sportul.
Read more

Cum utilizezi campaniile Google AdWords în funcție de etapele procesului de cumpărare

in Google AdWords by The Pharmacy Leave a comment

La fel ca în cazul oricărei platforme de promovare, existența unei strategii este obligatorie pentru lansarea campaniilor Google AdWords.

Read more

Podcast Banii Vorbesc #17 – Invitat: Ovidiu Bălcăcian

in Noutati by The Pharmacy Leave a comment

Colegul nostru, Ovidiu Bălcăcian, unul dintre cofondatorii agenției The Pharmacy, a fost invitat al podcastului “Banii vorbesc” din cadrul blogului laurentiumihai.ro. A stat de vorbă cu Sorin Amzu despre experiența înfințării propriei afaceri. Read more

Farmaciștii au alergat la Brașov Heroes 2017!

in Noutati by The Pharmacy Leave a comment

brasov heroes 2017Duminică, 11 iunie, a avut loc evenimentul caritabil Brașov Heroes, iar noi am participat din nou, după cum am promis în 2016. Vremea a ținut cu noi și am trecut cu bine peste toate obstacolele. 🙂 Read more

[Farmacistul lunii] Fa cunostinta cu Raluca Laslo!

in Noutati by The Pharmacy Leave a comment

Începem luna iunie cu prezentarea colegei noastre, Raluca. În martie 2016 a aplicat la internshipul de Facebook Marketing, pe care l-a încheiat dobândind cunoștințele necesare pentru actuala sa poziție de Junior PPC Specialist.

Read more

Am împlinit 5 ani de activitate în mediul online – La mulți ani, The Pharmacy!

in Evenimente by The Pharmacy Leave a comment

Luna mai vine întotdeauna cu o mare bucurie pentru noi: ne aduce aminte că am mai crescut cu câte-un an! În 2017 am împlinit 5 ani de când ne-am început activitatea ca agenție de marketing online. Read more

Noutăți din Google AdWords

in Google AdWords by The Pharmacy Leave a comment

Google aduce câteva schimbări platformei de publicitate AdWords, punând în valoare inteligența artificială și nu numai. Îți prezentăm patru update-uri relevante valabile pentru conturile din România.

Read more

Expertiza specialiștilor internaționali, prezentată la TeCOMM București. Cum rămâi competitiv în comerțul electronic?

in Evenimente by Florentina Stamate Leave a comment

Peste 250 de profesioniști în eCommerce, atât din țară cât și din străinătate, au participat la evenimentul premium dedicat comerțului electronic TeCOMM București, unde au dezvăluit care sunt elementele cheie ce i-au ajutat să aibă succes în afaceri.

Read more

Modificări în Facebook: mai 2017

in Social Media by Florentina Stamate Leave a comment

Pe lângă conținutul video pe care Facebook îl va susține în continuare, schimbările care vor avea loc la nivelul rețelei de socializare vizează îmbunătățirea continuă a experienței utilizatorului.

Read more

Next Page »