Blog

Home » Blog

Am împlinit 5 ani de activitate în mediul online – La mulți ani, The Pharmacy!

in Evenimente by The Pharmacy Leave a comment

Luna mai vine întotdeauna cu o mare bucurie pentru noi: ne aduce aminte că am mai crescut cu câte-un an! În 2017 am împlinit 5 ani de când ne-am început activitatea ca agenție de marketing online. Read more

Noutăți din Google AdWords

in Google AdWords by The Pharmacy Leave a comment

Google aduce câteva schimbări platformei de publicitate AdWords, punând în valoare inteligența artificială și nu numai. Îți prezentăm patru update-uri relevante valabile pentru conturile din România.

Read more

Expertiza specialiștilor internaționali, prezentată la TeCOMM București. Cum rămâi competitiv în comerțul electronic?

in Evenimente by Florentina Stamate Leave a comment

Peste 250 de profesioniști în eCommerce, atât din țară cât și din străinătate, au participat la evenimentul premium dedicat comerțului electronic TeCOMM București, unde au dezvăluit care sunt elementele cheie ce i-au ajutat să aibă succes în afaceri.

Read more

Modificări în Facebook: mai 2017

in Social Media by Florentina Stamate Leave a comment

Pe lângă conținutul video pe care Facebook îl va susține în continuare, schimbările care vor avea loc la nivelul rețelei de socializare vizează îmbunătățirea continuă a experienței utilizatorului.

Read more

Ultimele inscrieri la evenimentul premium de eCommerce TeCOMM Bucuresti

in Evenimente by Florentina Stamate Leave a comment

Peste 200 de experți în comerțul electronic din România și străinătate își dau întâlnire între 26-27 aprilie la Radisson Blu Hotel***** din București pentru a discuta în cadrul evenimentului TeCOMM eCommerce Conference&Expo insighturi despre cum să vinzi în online, care sunt tendințele la nivel internațional sau modalitățile de extindere a magazinelor online.

Read more

[Farmacistul lunii] Fa cunostinta cu Florin Diac!

in Noutati by The Pharmacy Leave a comment

În luna aprilie continuăm seria prezentărilor membrilor echipei cu Florin. Cu doi ani în urmă el a decis să urmeze programul de internship organizat de noi, care i-a deschis drumul către actuala sa poziție de PPC Specialist.

Read more

Este oficial: The Pharmacy este partener Premier Google!

in Noutati by The Pharmacy Leave a comment

Departamentul de Google AdWords este în centrul atenției de câteva zile, mai precis de când am aflat că munca lor susținută, alături de sprijinul celorlalți colegi, a adus agenției o nouă insignă de care suntem tare mândri: cea de Google Partner Premium.

Read more

[Farmacistul lunii] Fa cunostinta cu Florentina Stamate!

in Noutati by Florentina Stamate Leave a comment

Prima persoană din echipă care se prezintă, în această lună, este colega noastră, Florentina Stamate. Read more

Reclamele de 30 de secunde peste care nu se poate sari vor fi scoase de pe YouTube

in Google AdWords, Noutati by Florentina Stamate Leave a comment

youtube-iconitaGoogle a anunțat că nu va mai exista opțiunea de a rula reclamele de 30 secunde pe care utilizatorul să nu le poată „sări”, în rețeaua de display.

Read more

Website-ul tau este securizat?

in Noutati by Florentina Stamate Leave a comment

Într-un comunicat oficial publicat pe 8 septembrie 2016, Google anunță că mai bine de jumătate dintre deținătorii website-urilor disponibile în variantă desktop pot garanta că au un site web securizat, prin folosirea conexiunii HTTPS.

Read more

Next Page »