Blog

Te invităm să citești articolele noastre despre știri, noutăți, informații din marketing online, evenimente importante pentru noi și impresiile de la conferințele la care participăm.

Farmacistii si-au pus capele de super-eroi pentru Brasov Heroes 2016!

Conceptul evenimentului se axează pe organizarea unor curse cu obstacole la care, doritorii, pot participa oferind o donație pentru una dintre cauzele susținute din comunitatea brașoveană.

Deși vremea a fost potrivnică, evenimentul a avut loc, participanții nefiind descurajați de stropii de ploaie. Noi am ales să alergăm pe traseul de 4 km., în cadrul căruia au fost amplasate 13 obstacole. După ce ne-am făcut încălzirea, ne-am aliniat la punctul de start. Cursa a început la ora 10:05, iar cele două echipe The Pharmacy au trecut de linia de sosire 22 de minute mai târziu, clasându-se astfel pe locul 7.

Pe parcursul cursei nu au lipsit distracția și voia bună, dar și spiritul competitiv, care ne-au ajutat să depășim toate obstacolele întâlnite. Echipele noastre s-au ajutat reciproc și s-au susținut pentru a putea trece linia de sosire simultan.

poza BH

Cauza susținută de noi a avut ca obiectiv strângerea de donații cu scopul de a asigura sterilizarea gratuită a stăpânilor de câini care nu își pot permite să îndeplinească această obligație reglementată prin legea 158/2013. Proiectul demarat de Asociația Milioane de Prieteni, își propune să acopere costurile de sterilizare a 50 de câini, iar pentru 20 dintre aceștia, s-a căutat susținere în cadrul acestui eveniment.

Noi am plecat de la Brașov Heroes cu zâmbetul pe buze, puțin obosiți, dar bucuroși că am putut contribui la schimbarea comunității brașovene. Dorim să le mulțumim organizatorilor pentru eforturile investite, ce ne-au oferit posibilitatea de a participa la acest eveniment special și promitem că ne vom implica și la edițiile care vor urma.

Share this: