Cum functioneaza Google Adwords

Home » Blog » Google AdWords » Cum functioneaza Google Adwords

De curând cei de la HubSpot au realizat un infografic foarte interesant şi informativ în legătură cu Google Adwords.

Cred că ar fi foarte util infograficul de mai jos tuturor celor care nu ştiu deloc cum funcţionează google adwords, iar tot ceea ce îşi doresc este să fie pe primul loc indiferent de ceea ce se întâmplă.

De cele mai multe ori a fi pe primul loc nu îţi garantează şi vânzări. Cunosc cazuri în care locurile 3-4-5 aduceau mai multe rezultate decât primele locuri.

De ce? Deoarece pe lângă un anunţ bun pe bază de cuvinte cheie, ai nevoie în special şi de un website de calitate unde magia să se întâmplă, adică conversia, iar cele mai multe site-uri din România uită această regulă foarte importantă.

Între timp te las cu infograficul de mai jos să afli cum funcţionează o campanie de google search, cum funcţionează sistemul de licitaţie şi cum se determină scorul de calitate.

Cum functioneaza google adwords

sursa infografic: HubSpot

Află mai multe despre pastila de google adwords pentru afacerea ta de aici -> Promoveaza-ti afacerea prin Google AdWords

in Google AdWords by Laurentiu Mihai Leave a comment
About the author: Laurentiu Mihai

Laurentiu Mihai este Co-fondator The-Pharmacy şi coordonează activităţile de SEO şi Google Adwords. Dacă ai nevoie de ajutor în aceste 2 domenii, poţi apela la el cu mare încredere -> laurentiu.mihai@the-phamacy.eu

Leave a Comment