De Craciun iti dorim multa veselie!

Home » Blog » Evenimente » De Craciun iti dorim multa veselie!

Sarbatori-fericite

Cea mai frumoasă perioadă din an este din nou aici! Îți dorim să fii vesel, să zâmbești frumos și să te bucuri alături de cei dragi, dar mai ales să-ți creezi amintiri frumoase, care să îți bucure sufletul pe tot parcursul anului viitor.

Pentru noi, anul acesta a fost foarte activ. Anul acesta am creat campanii online și am adus rezultate pentru peste 20 de companii românești și, prin intermediul Cabinetul de Business, am organizat 6 ediții de succes ale cursului Laboratorul de Online. De asemenea, anul acesta ne-am mărit echipa cu două noi colege și la final de noiembrie, am sărbătorit cea de-a 10-a ediție Laboratorul de Online.

1502574_825224807536599_8152729872980515282_n

La final de an, ne-am mărit echipa cu două noi colege și am participat la o ședință foto:

pharmacy team

În prag de sărbători, ne-am făcut cadouri, am privit în urmă la toate momentele prin care am trecut în acest an și ne-am propus ca în 2015 să creștem și mai mult. Pregătim multe surprize pentru tine, printre care și o nouă serie de cursuri de marketing online atât pentru începători cât și pentru avansați.

Sperăm să întâmpini noul an cu energie și entuziasm, să îți îndeplinești toate acele rezoluții de început de an pe care ți le-ai propus și să te bucuri de succes în toate proiectele tale! Să nu te descurajezi când drumul e mai anevoios și să privești spre viitor cu încredere în forțele tale.

Echipa The Pharmacy îți urează Sărbători frumoase și un An Nou mai bun!

in Evenimente, Noutati by Catalin Ionascu Leave a comment

Leave a Comment