Despre noi

Home » Despre noi

despre-echipa-the-pharmacy

Scopul nostru este să creștem numărul de lead-uri și de clienți ai afacerii tale,
la cele mai mici costuri.

Noi suntem The Pharmacy, agenția care îți va aduce mai mulți clienți și mai multe lead-uri prin intermediul marketing-ului bazat pe performanță. Până în prezent, sute de companii românești și internaționale au ales să își dezvolte prezența online și să își crească vânzările cu ajutorul nostru. Acum a venit și rândul tău.

Suntem o echipă tânără, cu multă pasiune pentru online și suntem plini de idei menite să îți aducă rezultatele dorite. Numerele sunt cei mai buni prieteni ai noștri pentru că ne însoțesc în toate campaniile pe care le gestionăm și mereu spun adevărul. Activitatea noastră se bazează doar pe rezultate măsurabile, optimizare constantă și gestionarea eficientă a bugetelor.

Cu toate că suntem o agenție tânără, fondată în 2012, am câștigat până acum încrederea a peste 200 de clienți cărora le-am adus sute de mii de conversii. Mereu ne-am dorit mai mult de la noi, suntem la curent cu ultimele schimbări din mediul online și suntem pregătiți să îți livrăm rezultate, nu doar servicii.

Am pus bazele Laboratorului de Online

laboratorul de onlineÎncă din 2012, din nevoia de a face mai accesibile soluțiile noastre de marketing online, am pus bazele inițiativei de cursuri Laboratorul de Online, care a devenit până în prezent unul din cele mai practice și apreciate cursuri de marketing online din România. Până în prezent, am susținut cursuri pentru peste 650 de participanți.

Află mai multe detalii pe site-ul Laboratorul de Online.

De ce să ne alegi pe noi?

  • Am adus mii de conversii clienților noștri din diferite industrii
  • Suntem orientați către rezultate
  • Suntem agenție parteneră Google AdWords
  • Oferim informații rapoarte bazate pe rezultate numerice
  • Ținem la bugetul tău! Optimizăm constant campaniile să maximizăm rezultatele
  • Oferim servicii complementare de audit website și optimizare a ratei de conversie
  • Am susținut peste 45 de cursuri sub marca „Laboratorul de Online”, pentru peste 600 de companii

Descoperă raftul cu tratamente pe pagina noastră de servicii!

Farmaciștii noștri

Suntem o echipă experimentată și flexibilă în ceea ce privește găsirea și oferirea celor mai bune soluții de performance marketing pentru clienții noștri. Hai să ne cunoaștem mai bine!

Ovidiu Balcacian

Ovidiu Bălcăcian – Social Media Campaigns Manager

Ovidiu este pasionat de marketing în social media și strategie de vânzări. Este cofondator The Pharmacy și trainer în cadrul echipei Laboratorul de Online. Pentru a afla mai multe despre Ovidiu poți intra pe blogul său personal: ovidiubalcacian.ro!

Laurentiu Mihai

Laurențiu Mihai – Senior Google AdWords Consultant

Laurenţiu, pasionat de calculator de mic, este specializat și acreditat în Google AdWords. Este cofondator The Pharmacy, Project Manager şi Trainer în echipa Laboratorul de Online. Deţine blogul de educaţie financiară: laurentiumihai.ro.

Florin Diac

Florin Diac – PPC Specialist

Florin este certificat Google AdWords, platformă pe care creează și implementează campanii în prezent, cu experiență și în Facebook Ads. Este orientat spre a cunoaște cât mai multe despre marketing online pentru a oferi cele mai bune soluții de promovare în mediul digital.

Raluca Laslo

Raluca Laslo – Junior PPC Specialist

Raluca este pasionată de scris, social media și publicitate, iar marketingul online reușește să îi îmbine toate interesele și să îi pună la încercare creativitatea. Fiind Junior PPC Specialist, este responsabilă de realizarea și crearea conținutului campaniilor de Facebook Ads. 

Florentina Stamate

Florentina Stamate – Junior Brand Manager

Florentina este absolventă a specializării Marketing și este interesată de tot ce implică acest domeniu și a acceptat  oportunitatea oferită de The Pharmacy pentru că își dorește să acumuleze experiența necesară unei cariere în marketing.

Emilia Ioja

Emilia Iojă – Junior Social Media Specialist

Emilia este pasionată de social media și este la curent cu toate trendurile din online. Ea se ocupă cu administrarea paginilor de Facebook ale clienților și creează zilnic conținut relevant pentru publicurile țintă ale acestora, cu scopul de a crește engagementul.

Daniel Anitei

Daniel Aniței – Junior PPC Marketing Specialist

Daniel a urmat cursurile Facultății de Științe Economice și Administrarea Afacerilor, unde s-a specializat în Marketing. A ales să își completeze studiile teoretice cu cele practice, administrând zilnic campanii de Google AdWords. Este o fire analitică și privește toate experiențele ca pe niște oportunități.