Ganduri de final de an

Home » Blog » Noutati » Ganduri de final de an

Iată că am ajuns din nou în perioada magică a sărbătorilor de iarnă, în care ne îndreptăm gândurile către anul viitor, avându-l în perspectivă și pe cel care este pe sfârșite.

Anul 2016 a însemnat pentru The Pharmacy multe ore de muncă transformate în rezultatele dorite de către clienții noștri, oportunitatea de a adăuga noi clienți în portofoliu, mărirea echipei cu două colege (Raluca și Florentina) și doi interni (Emilia și Dani), care sperăm că vor deveni, la rândul lor, colegii noștri.

poza-echipa-extinsa-the-pharmacy

Echipa în formulă completă sărbătorind ziua de naștere a lui Laurențiu

Anul acesta a adus o stabilizare și o creștere semnificativă a serviciilor de Email Marketing livrate. Ne-am sporit portofoliul cu 10 noi companii pentru care efectuăm campanii de Email Marketing și am ajuns la o rată medie de 50.000 de email-uri unice trimise săptămânal pentru clienții noștri și sperăm că vor fi cel puțin de două ori mai multe în 2017!

Și la nivelul serviciilor de Google AdWords am înregistrat creșteri: ne-am mărit portofoliul la peste 60 de clienţi, creştere aproape dublă faţă de anul trecut, iar asta se observă şi la bugetul administrat care este şi el dublu. S-a mărit şi echipa care se ocupă de campaniile de Google AdWords la 3 persoane. În 2017 ne dorim să avem rezultate cel puţin la fel de bune ca și cele din acest an!

În privința serviciilor de Facebook Ads, 2016 este anul în care am pus cu adevărat bazele unui departament. Numărul de conturi administrate aproape s-a triplat, echipa s-a mărit, iar numărul campaniilor active zilnic a trecut de 100, în timp ce vânzările totale cumulate ating ordinul zecilor de mii de lei. Pentru 2017 ne dorim să continuăm acest proces de creștere și să atingem obiectivul principal, cel de a ne poziționa ca agenție nr. 1 în România, din perspectiva eficienței campaniilor realizate! 

2016 a fost un an foarte promițător și pentru cursurile Laboratorului de Online – proiectul farmaciștilor noștri cu experiență în instrumentele de promovare din mediul online (Ovidiu, Laurențiu și Cătălin). Am reușit să susținem 14 ediții, în 5 orașe diferite, cumulând astfel, peste 150 de participanți, al căror feedback ne motivează de fiecare dată.

poza-absolventi-curs-laboratorul-de-online

Absolvenții cursului de Performance Marketing, susținut în Brașov (10 – 11 decembrie 2016)

Ne bucurăm de rezultatele obținute și sperăm ca anul viitor să îl încheiem cu vești cel puțin la fel de bune! 

Cât despre prezent și viitor, în această perioadă specială, ne dorim să ne petrecem cât mai mult timp alături de cei dragi nouă (membri ai familiei, prieteni sau chiar colegi 🙂 ).

Aceste lucruri vi le dorim și vouă, alături de un nou an la finalul căruia să vă puteți mândri cu rezultatele obținute și să vă puteți bucura de ele alături de oamenii care vă sunt alături!

Sperăm să auzim numai de bine și să vă meargă strună în noul an!

in Noutati by The Pharmacy Leave a comment

Leave a Comment