Punem Brasovul pe harta Noptii Agentiilor!

Home » Blog » Noutati » Punem Brasovul pe harta Noptii Agentiilor!

Noaptea AgentiilorAnul acesta, pentru prima oară, Brașovul se află pe harta Nopții Agențiilor! Ne bucurăm să vă anunțăm că The Pharmacy este una din cele patru agenții care vor participa la cea de-a șasea ediție a evenimentului organizat de The Institute! 

Tema de anul acesta este Work & Play, motiv pentru care am pregătit o serie de jocuri și activități recreative pe care le vom folosi ca să ne înveselim vizitatorii pe 2 aprilie, între orele 20:00 – 24:00.

Agenția noastră își va deschide porțile la Cafeneaua Hub One Zero, un spațiu creativ pe care îl vom pregăti special pentru această ocazie. Alături de participanți, vom juca board games, vom asculta muzică bună, vom socializa și vom asista la proiecții de reclame, totul într-un cadru non formal și relaxat.

Noaptea Agențiilor este un eveniment dedicat promovării creativității românești care își propune să faciliteze socializarea în rândul oamenilor pasionați de comunicare și să permită publicului să treacă pragul agențiilor pentru a cunoaște oamenii și activitatea lor. Anul acesta este a doua ediție în care evenimentul a depășit granițele Bucureștiului, anul trecut desfășurându-se în București, Iași, Timișoara, Oradea și Chișinău.

Agențiile din Brașov care își mai deschid porțile de Noaptea Agențiilor sunt: Firestarter, High Contrast și 3S Studio.

Vrei să ne treci pragul în noaptea de 2 aprilie? Află mai multe din Tratamentul Farmacistului Vesel!

in Noutati by The Pharmacy Leave a comment

Leave a Comment