Impresii in urma Forumului pentru Dezvoltarea Afacerilor

Home » Blog » Evenimente » Impresii in urma Forumului pentru Dezvoltarea Afacerilor

logo forumÎn data de 1 octombrie, la Hotel Aro Palace din Brașov, a avut loc cea de-a III-a ediție a Forumului pentru Dezvoltarea Afacerilor, eveniment în cadrul căruia agenția noastră, The Pharmacy, a fost partener și co-organizator. 

La acest Forum, cei 12 speakeri au interacționat cu cei peste 120 de participanți din mediul de afaceri local și nu numai, pe teme precum: finanțări bancare și guvernamentale, finanțări pentru afaceri din mediul rural, soluții IT integrate pentru IMM-uri, metode de creștere a vânzărilor online și metode de eficientizare a lucrului cu resursa umană în IMM-uri.

Evenimentul a fost organizat sub forma unei serii de conferințe susținute de speakeri reprezentanți guvernamentali și ai mediului de afaceri național, printre care s-a numărat și colegul nostru, Laurențiu Mihai, specialist acreditat Google AdWords, care a susținut o prezentare despre importanța mediului online în zilele noastre și construirea unei prezențe online.

Laurentiu Mihai la Forumul pentru Dezvoltarea Afacerilor

În continuare vă invităm să urmăriți prezentarea lui Laurențiu:

Succesul evenimentului s-a observat atât în feedback-ul bun al participanților în urma acestuia, dar și în rata mare de prezență până la finalul Forumului.

Evenimentul s-a încheiat cu o tombolă în cadrul căreia au fost oferite zeci de premii din partea partenerilor noștri, printre care dispozitive și accesorii IT, cărți, vouchere de reduceri turistice și, premiul cel mare, o imprimantă multifuncțională oferită de partenerii noștri de la 2Net Computer.

Forumul pentru Dezvoltarea Afacerilor

Suntem încântați de faptul că am contribuit la organizarea unei noi ediții a Forumului și succesul acestuia și am dori, încă o dată, să mulțumim partenerilor și organizatorilor care au făcut posibil acest eveniment.

Forumul pentru Dezvoltarea Afacerilor a fost organizat de Asociația Oamenilor de Afaceri „PRO INVEST”, cu sprijinul Ministerului pentru Energie, IMM-uri și Mediu de Afaceri. Co-organizatorii evenimentului au fost: 2Net Computer, The Pharmacy, Bitdefender și HP.

Parteneri și susținători: EximBank România, MasterCard, Fondul de Garantare al Creditului Rural.

Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi pe site-ul oficial: forum.cabinetuldebusiness.ro

Abia așteptăm ediția din 2016 a Forumului pentru Dezvoltarea Afacerilor! 

in Evenimente by The Pharmacy Leave a comment

Leave a Comment