120 de idei de marketing care te vor ajuta sa-ti promovezi blogul mai bine

Home » Blog » Social Media » 120 de idei de marketing care te vor ajuta sa-ti promovezi blogul mai bine

120 de idei de marketing care te vor ajuta sa-ti promovezi blogul mai bineDe curând cei de la digitalphilippines.net au realizat un infografic foarte interesant special pentru bloggeri.

Infograficul prezintă 120 de metode utile pe care un blogger le poate folosi pentru a-şi promova mai bine activitatea. Sunt idei foarte clare, la îndemâna tuturor şi uşor de implementat.

Pentru că este un infografic cu idei din afara țării, câteva dintre acestea sunt mai puţin folosite în România iar pentru asta vă recomand să vă adaptați publicului român înainte să le folosiţi.

Noi spunem că 80%-90% dintre aceste metode se pot implementa cu încredere şi uşurinţă în România.

Infograficul se adresează atât bloggerilor, celor care scriu din plăcere, cât şi companiilor care au în gestiune un blog de companie.

În continuare te invităm să parcurgi cu atenţie infograficul de mai jos şi să alegi acele metode pe care nu le-ai încercat până acum.

120 de idei de marketing care te vor ajuta sa-ti promovezi blogul mai bine

120 de metode de a-ti promova blogul

Pentru mai multe informaţii despre cum se poate promova un blog ne puteţi contacta la adresa de email: contact@the-pharmacy.ro.

sursa infografic

in Social Media by Laurentiu Mihai Leave a comment
About the author: Laurentiu Mihai

Laurentiu Mihai este Co-fondator The-Pharmacy şi coordonează activităţile de SEO şi Google Adwords. Dacă ai nevoie de ajutor în aceste 2 domenii, poţi apela la el cu mare încredere -> laurentiu.mihai@the-phamacy.eu

Leave a Comment