Veselie generală la Noaptea Agentiilor!

Home » Blog » Evenimente » Veselie generală la Noaptea Agentiilor!

noaptea agentiilorSeara de 2 aprilie a adus un nou eveniment la Brașov, un eveniment pe care îl așteptam cu nerăbdare și la care am participat fără a sta pe gânduri. Echipa The Pharmacy a acceptat provocarea celor de la The Institute și a deschis ușa agenției celor curioși și dornici de distracție, la Hub onezero.

Ne-am propus să le oferim participanților o ”pastilă” de veselie și o experiență plăcută, care să le stimuleze interesul pentru marketing și publicitate. Traseul a fost simplu: prietenii vechi și noi au fost întâmpinați de farmaciști zâmbitori, în halate albe, care le-au povestit ce aveau de făcut și cum puteau să se distreze alături de noi.

noaptea agentiilor 2

Primul pas era simplu: fiecare nou venit și-a completat datele pe un post-it colorat, pe care l-a lipit pe un perete ca apoi să ne putem contacta noii prieteni. Acesta era și singurul pas ”impus” pentru că apoi fiecare participant a ales cum să-și petreacă seara alături de echipa noastră: unii au ales să se joace board games interactive și să ne provoace la ” duel”, alții s-au bucurat de gustărele în timp ce socializau,  unii s-au îndreptat spre bar iar alții au ales să se lase purtați de muzica dj-ului nostru. Bineînțeles, cei mai avizi consumatori de publicitate s-au îndreptat spre zona în care am proiectat reclamele noastre preferate.

Prima ediție Noaptea Agențiilor a decurs cum nu se putea mai bine. Am avut ocazia de a socializa cu prieteni vechi dar și de a ne face prieteni noi, de a ne demonstra skill-ul la board games și pofta de distracție.

noaptea agentiilor3

_MG_0139

Farmaciștii și prietenii vechi și noi au petrecut seara de 2 aprilie într-o atmosferă caldă și prietenoasă la Hub onezero, un spațiu hibrid și creativ: spațiu de co-working, loc pentru evenimente diverse și incubator pentru start-ups, loc care stârnește creativitatea și stimulează pofta de conversație și inovație.

noapta agentiilor

Am avut impresia că timpul zboară și miezul nopții ne-a anunțat că am trecut cu bine și mult entuziasm de prima ediție Noaptea Agențiilor în Brașov. Mulțumim Hub onezero pentru că ne-au găzduit, lui dj Roli pentru că a întreținut atmosfera de party și bineînțeles, tuturor celor ce ne-au trecut pragul!

Vă așteptăm cu drag și la anul!

in Evenimente by Catalin Ionascu Leave a comment

Leave a Comment