Este oficial: The Pharmacy este partener Premier Google!

Home » Blog » Noutati » Este oficial: The Pharmacy este partener Premier Google!

Departamentul de Google AdWords este în centrul atenției de câteva zile, mai precis de când am aflat că munca lor susținută, alături de sprijinul celorlalți colegi, a adus agenției o nouă insignă de care suntem tare mândri: cea de Google Partner Premium.

Astfel, echipa noastră a reușit să demonstreze că experiența, nivelul ridicat de cunoștințe și implicarea în obținerea rezultatelor eficiente sunt întotdeauna răsplătite cum se cuvine.

Noul statut al agenției se traduce prin încrederea în crearea campaniilor performante pe care Google o garantează celor care sunt în căutarea unui colaborator ale cărui fapte vorbesc de la sine.

Unde-s mulți, puterea crește!

Acum patru ani departamentul de Google AdWords era constituit dintr-o singură persoană. Astăzi sunt trei specialiști care au obținut toate certificările AdWords, prin promovarea examenelor disponibile:

  • Noțiuni fundamentale AdWords;
  • Publicitatea în Rețeaua de căutare;
  • Publicitatea în Rețeaua de display;
  • Publicitatea pe mobil;
  • Publicitatea video;
  • Cumpărături Google.

De-a lungul timpului, echipa a administrat cu succes bugete de aproximativ 3.000.000 lei anual, a adus îmbunătățiri campaniilor în mod constant, făcându-le astfel eficiente. Am reușit să ne creștem portofoliul, care ajuns la peste 60 de companii ce ne-au ales în ultimul an.

Pe această cale, dorim să le mulțumim clienților care au acordat agenției noastre încrederea de a lăsa pe mâna specialiștilor campaniile de promovare pentru că fără experiența dobândită în decursul acestor ani nu am fi reușit să ne poziționăm pe cea mai înaltă treaptă a partenerilor Google.

În încheiere, sperăm că vestea aceasta vă bucură la fel de mult cât ne-a bucurat și pe noi și promitem să menținem standardele la fel de ridicate, în toate activitățile noastre!

La cât mai multe conversii tuturor! 🙂

Share on Facebook251Share on Google+1Share on LinkedIn2Tweet about this on Twitter
in Noutati by The Pharmacy Leave a comment

Leave a Comment