Te asteptam la Forumul pentru Dezvoltarea Afacerilor

Home » Blog » Evenimente » Te asteptam la Forumul pentru Dezvoltarea Afacerilor

forum pentru dezvoltarea afacerilorReprezentanții agenției The Pharmacy, alături de alți peste 100 de reprezentanți ai mediului de afaceri brașovean vor fi prezenți la a doua ediție a Forumului pentru Dezvoltarea Afacerilor, cel mai important eveniment de business din primăvara aceasta de la Brașov!

Aici, speakeri de top ne vor prezenta soluții de dezvoltare și cele mai noi tendințe din domenii precum marketing, vânzări, resurse umane, finanțări europene și guvernamentale, antreprenoriat și branding.

Ediția din primăvara aceasta se va apropia mai mult de conceptul de „forum”, creând un cadru optim de interacțiune dintre speakeri și participanți. 

Evenimentul va fi organizat sub forma unei serii de conferințe susținute de speakeri de top cu experiență în afaceri precum:

  • Amalia Sterescu, Senior Business Consultant, Fondator Outsourcing Advisors Romania și Public Speaking School
  • Ciprian B. Vișan, Președinte Asociația Oamenilor de Afaceri „PRO INVEST”
  • Gabriel Brănescu, consultant de marketing și branding
  • Ionuț Țața, fondator Iceberg
  • Daniel Roșca, fondator B2B Strategy

Forumul se adresează persoanelor cu putere de decizie din mediul de afaceri precum antreprenori, manageri și liber profesioniști. Prin formatul său, evenimentul va pune în valoare, în cadrul fiecărei prezentări, interacțiunea dintre speakeri și participanți, aceștia având ocazia de a primi răspunsuri la cele mai variate întrebări.

Invitația la eveniment costă 99 Euro, dar noi ți-o oferim gratuit!

Pentru a păstra un echilibru dintre speakeri și participanți, în calitate de organizatori, am decis ca intrarea la acest eveniment să se realizeze pe bază de invitație, pe care o vom distribuit gratuit direct persoanelor care corespund profilului dorit: antreprenori, manageri, persoane cu putere de decizie din companii și liber-profesioniști.

Dacă te încadrezi în acest profil, poți solicita o invitație de pe site-ul evenimentului: forum.cabinetuldebusiness.ro

Conferința Forumul pentru Dezvoltarea Afacerilor va avea loc pe 22 mai, la Brașov.

Partener principal: Evenimentul este finanțat de Agenția Metropolitană Brașov prin programul european Tok Toc.

Evenimentul este susținut de: Fondul de Garantare a Creditului Rural IFN, Worldwide Consulting & Training Services, European Bank, 2Net Computer, Iceberg, Leonidas, Tersamonia, DR Consultants, Indigo, Heat-X, Expert Online, Aguapur, Somfy și Pensiunea Topaz.

Despre organizatori

Asociația Oamenilor de Afaceri „PRO INVEST” este o asociație patronală multisectorială, nonguvernamentală care contribuie la consolidarea sistemului economiei de piață din România. Pentru mai multe detalii vizitați site-ul asociației.

Cabinetul de Business este o inițiativă marca DR Consultants care are ca scop livrarea de evenimente și cursuri reprezentanților mediului de afaceri românesc. Pentru mai multe detalii vizitați: cabinetuldebusiness.ro

in Evenimente by The Pharmacy Leave a comment

Leave a Comment