Blog

Te invităm să citești articolele noastre despre știri, noutăți, informații din marketing online, evenimente importante pentru noi și impresiile de la conferințele la care participăm.

Am împlinit 5 ani de activitate în mediul online – La mulți ani, The Pharmacy!

Pe parcursul acestei perioade am acumulat experiența necesară pentru a ne defini clar direcțiile și ne-am dezvoltat aptitudinile care ne-au ajutat să ne atingem obiectivele. În ultimul an de activitate cuvântul „progres” este cel care ne-a definit cel mai bine.

Am început prin a ne mări echipa cu doi membri, respectiv cu Emilia (în calitate de Junior Social Media Specialist) și Dani (Junior PPC Marketing Specialist), care ne sunt colegi din luna ianuarie a acestui an.

În luna aprilie am obținut insigna de Google AdWords Premier Partner, care certifică eficiența cu care gestionăm bugetele din AdWords pentru clienții noștri.

Dacă anul trecut ne bucuram că am susținut peste 30 de cursuri în cadrul proiectului Laboratorul de Online, anul acesta putem spune că avem în portofoliu peste 40 de ediții, în cadrul cărora au participat peste 600 de cursanți mulțumiți.

ovidiu-trainer-curs-iasi
Ovidiu a prezentat noțiunile despre Facebook Ads în cadrul cursului de PPC Marketing din Iași (mai 2017)

În ultimul an, peste 70 de companii ne-au făcut plăcerea de a deveni clienții noștri și ne-au oferit încrederea de a lansa campaniile potrivite pentru business-urile lor.

Am participat la diferite evenimente și conferințe atât în calitate de parteneri, cât și în calitate de speakeri și am susținut inițiativele organizațiilor locale precum PRIME, AIESEC.

laurentiu speaker la youth to business
Laurențiu le-a vorbit studenților de la Universitatea Transilvania despre antreprenoriat în cadrul evenimentului Youth to Business (noiembrie 2016)
the-pharmacy-la-tecomm-2016
O parte din echipa The Pharmacy la TeCOMM Cluj-Napoca (octombrie 2016)
poza iasi business days2016
Laurențiu a vorbit despre cele mai importante instrumente de performance marketing la Business Days TV (iunie 2016)

În prezent, dorim să menținem relațiile cu clienții și cu partenerii. Pe viitor, intenționăm să ne mărim portofoliul și să lansăm proiecte și pe plan internațional.

Vom continua să susținem cursurile de marketing digital din cadrul Laboratorul de Online și sperăm că în acest fel vom contribui la dezvoltarea unei comunități cunoscătoare a metodelor de promovare și a creării campaniilor eficiente și că vom crește nivelul general al cunoștințelor referitoare la utilizarea platformelor de publicitate.

În încheiere, sperăm ca luna mai 2018 să aducă vești cel puțin la fel de bune și să ne bucurăm împreună de rezultate! 

La mulți ani, The Pharmacy!
Share this: