Blog

Te invităm să citești articolele noastre despre știri, noutăți, informații din marketing online, evenimente importante pentru noi și impresiile de la conferințele la care participăm.

Farmaciștii au alergat la Brașov Heroes 2017!

Vremea a ținut cu noi și am trecut cu bine peste toate obstacolele. 🙂

 

Echipa The Pharmacy a fost reprezentată de Florin, Emilia, Dani și Florentina la cursa scurtă de 4 km., iar Raluca a surprins momentele cheie ale cursei cu ajutorul aparatului foto.

Înainte de alergarea propriu-zisă ne-am făcut încălzirea alături de ceilalți participanți, apoi ne-am aliniat la punctul de Start. Pe drum au fost amplasate obstacole precum o rețea de cauciucuri, garduri de un metru înălțime, funie legată între mai mulți copaci și stâlpi cu plasă de camuflaj așezată la joasă înălțime. La ora 11 s-a dat startul și 25 de minute mai târziu am trecut linia de Finish, clasându-ne pe locul 12.

echipa the pharmacy la brasov heroes 2017

Ne bucurăm că am reușit să fim prezenți și la cea de-a patra ediție Brașov Heroes. Anul acesta evenimentul a reunit 834 de alergători în zona de agrement a lacului Noua. Au fost înscrise 11 cauze dintre care 8 au depășit obiectivele setate inițial. Pentru celelalte încă se mai pot face donații până pe 30 iunie. 

echipa the pharmacy la brasov heroes 2017

Ne-am simțit foarte bine și de această dată știind că putem contribui la susținerea unor cauze din comunitatea brașoveană și dorim să le mulțumim organizatorilor pentru eforturile depuse!

Sperăm să reușim să le fim din nou alături la edițiile viitoare și că vom vedea de la an la an din ce în ce mai mulți participanți. 😀

Share this: