Blog

Te invităm să citești articolele noastre despre știri, noutăți, informații din marketing online, evenimente importante pentru noi și impresiile de la conferințele la care participăm.

Studiu de caz: creșteri de peste 80% în campaniile de PPC Marketing

 

Una dintre cele mai de succes colaborări pe care am avut-o vreodată a fost cu Paul Mihalache, CEO-ul babyneeds.ro, un magazin online cu produse diversificate pentru copii și mame.

Colaborarea între noi, cei de la The Pharmacy și Paul Mihalache de la Baby Needs, a fost și este una de succes, în care comunicarea este cheia tuturor realizărilor.

 „Deși am început colaborarea de doar câteva luni, suntem foarte mulțumiți de valoarea adusă site-ului nostru, babyneeds.ro. Aceștia au dat dovadă de profesionalism și experiență în gestionarea numeroaselor campanii desfășurate. Interacțiunea cu specialiștii este bună, campaniile sunt bine gândite și, în mod constant, sunt realizate îmbunătățiri pentru optimizarea contului. Rezultatele sunt peste asteptări!” – Paul Mihalache, Baby Needs

Paul este foarte deschis, fapt care ne ajută foarte mult, el contribuind la bunul mers al campaniilor cu feedback în mod constant și propuneri de produse noi pentru promovare.

În ceea ce privește partea de Facebook Ads, pentru babyneeds.ro, ne ocupăm de realizarea campaniilor orientate pe conversii, folosind o gamă largă de audiențe, dar și elemente dinamice.

Astfel, am ajuns ca, la doar o lună de colaborare, să atingem un volum constant de vânzări lunare, similar cu cel de Black Friday 2017. Această creștere a fost constantă și apreciem că vom ajunge ca după  4 luni de colaborare, să dublăm conversiile provenite din Facebook și să scădem costul per conversie cu 50%.

În general, pe partea de Facebook, s-a observat o creștere medie de 23% a venitului față de perioada precedentă colaborării. De asemenea, la nivelul numărului de conversii, analizele relevă faptul că există o creștere de 26% față de aceeași perioadă a anului trecut.

Lucrurile merg la fel de bine și când vine vorba de Google AdWords, unde am reușit să dezvoltăm campanii Google Search pe toate specificaţiile şi categoriile de sezon Baby Needs, folosindu-se mii de cuvinte cheie şi dezvoltându-se, în total, zeci de grupuri de anunţuri.

Am mai implementat și dezvoltat, totodată, și campanii de tip Dynamic Search pentru a ajuta creşterea ratei de conversie a website-ului. În plus, campaniile de remarketing prin bannere ne-au fost de folos, iar dezvoltarea grafică a bannerelor a jucat un rol extrem de important în campanii.

Campaniile în Google AdWords au avut performanțe extraordinare: încă de la început, numărul de conversii a crescut peste 80%, continuând să crească în timp.

Rezultatele au fost și sunt optimizate în permanent, iar relația dintre client și noi a ajutat enorm la această frumoasă dezvoltare. Cu ajutorul clientului, am reuşit să implementăm cele mai noi campanii oferite de Google AdWords, iar acest lucru s-a observat şi în creşterile constante care au avut loc.

Astfel, încetul cu încetul, site-ul babyneeds.ro a ajuns unul dintre magazinele de top din nişa articolelor pentru bebeluşi.

Dorim, prin această cale, să-i adresăm mulțumiri lui Paul Mihalache, CEO babyneeds.ro, pentru minunata colaborare dintre noi!

Dacă dorești să ai parte și tu de rezultate extraordinare în afacerea ta, ne poți contacta și te vom ajuta cu mare drag!

Pentru a vedea și testimonialele de la clienții noștri, dă clic aici!

Share this: