0762643504
contact@the-pharmacy.eu

Despre noi

Scopul nostru este să creștem numărul de lead-uri și de clienți ai afacerii tale, la cele mai mici costuri.

Noi suntem The Pharmacy, agenția care îți va aduce mai mulți clienți și mai multe lead-uri prin intermediul marketing-ului bazat pe performanță. Până în prezent, sute de companii românești și internaționale au ales să își dezvolte prezența online și să își crească vânzările cu ajutorul nostru. Acum a venit și rândul tău.

Suntem o echipă tânără, cu multă pasiune pentru online și suntem plini de idei menite să îți aducă rezultatele dorite. Numerele sunt cei mai buni prieteni ai noștri pentru că ne însoțesc în toate campaniile pe care le gestionăm și mereu spun adevărul. Activitatea noastră se bazează doar pe rezultate măsurabile, optimizare constantă și gestionarea eficientă a bugetelor.

Cu toate că suntem o agenție tânără, fondată în 2012, am câștigat până acum încrederea a peste 200 de clienți cărora le-am adus sute de mii de conversii. Mereu ne-am dorit mai mult de la noi, suntem la curent cu ultimele schimbări din mediul online și suntem pregătiți să îți livrăm rezultate, nu doar servicii.

Încă din 2012, din nevoia de a face mai accesibile soluțiile noastre de marketing online, am pus bazele inițiativei de cursuri Laboratorul de Online, care a devenit până în prezent unul din cele mai practice și apreciate cursuri de marketing online din România. Până în prezent, am susținut cursuri pentru peste 600 de participanți.

Laboratorul de online

De ce să ne alegi pe noi?

Agentie de marketing online 6
  • Am adus mii de conversii clienților noștri din diferite industrii
  • Suntem orientați către rezultate
  • Suntem agenție parteneră Google AdWords
  • Oferim informații rapoarte bazate pe rezultate numerice
  • Ținem la bugetul tău! Optimizăm constant campaniile să maximizăm rezultatele
  • Oferim servicii complementare de audit website și optimizare a ratei de conversie
  • Am susținut peste 40 de cursuri sub marca „Laboratorul de Online”, pentru peste 550 de companii

Farmaciștii noștri

Suntem o echipă experimentată și flexibilă în ceea ce privește găsirea și oferirea celor mai bune soluții de performance marketing pentru clienții noștri. Hai să ne cunoaștem mai bine!

Ovidiu Bălcăcian
Social Media Campaigns Manager

Ovidiu este pasionat de marketing în social media și strategie de vânzări. Este cofondator The Pharmacy și trainer în cadrul echipei Laboratorul de Online. Pentru a afla mai multe despre Ovidiu poți intra pe blogul său personal: ovidiubalcacian.ro!

Laurențiu Mihai
Senior Google AdWords Consultant

Laurenţiu, pasionat de calculator de mic, este specializat și acreditat în Google AdWords. Este cofondator The Pharmacy, Project Manager şi Trainer în echipa Laboratorul de Online. Deţine blogul de educaţie financiară: laurentiumihai.ro.

Contactează-ne cu încredere!