DESPRE NOI

Scopul nostru este să creștem numărul de lead-uri și de clienți ai afacerii tale,
la cele mai mici costuri.

Agenție Premier Google Partner

Hai să

facem cunoștință!

Noi suntem The Pharmacy, agenția care îți va aduce mai mulți clienți și mai multe lead-uri prin intermediul marketingului bazat pe performanță.

Cu toate că suntem o agenție tânără, fondată în 2012, am câștigat până acum încrederea a peste 200 de clienți cărora le-am adus sute de mii de conversii.

Acum a venit și rândul tău.

Echipa

The Pharmacy

ovidiu the pharmacy

Ovidiu Balcacian

Cofondator The Pharmacy

Social Media Campaigns Manager

Ovidiu este pasionat de marketing în social media și strategie de vânzări. Este cofondator The Pharmacy și trainer în cadrul Laboratorului de Online. Poți afla mai multe despre Ovidiu de pe blogul său personal: ovidiubalcacian.ro.

laurentiu the pharmacy

Laurentiu Mihai

Cofondator The Pharmacy

Google Ads Campaigns Manager

Laurenţiu, pasionat de calculator de mic, este specializat și acreditat în Google Ads. Este cofondator The Pharmacy, Project Manager şi Trainer în echipa Laboratorul de Online. Deţine blogul de educaţie financiară: laurentiumihai.ro.

florin the pharmacy

Florin Diac

Quality Campaign Manager

Florin este certificat Google Ads, platformă pe care creează și implementează campanii în prezent, cu experiență și în Facebook Ads. Este orientat spre a cunoaște cât mai multe despre marketing online pentru a oferi cele mai bune soluții de promovare.

raluca the pharmacy

Raluca Laslo

Junior PPC Specialist

Raluca este pasionată de scris, social media și publicitate, iar marketingul online reușește să îi îmbine toate interesele și să îi pună la încercare creativitatea. Fiind Junior PPC Specialist, este responsabilă de realizarea și crearea conținutului campaniilor de Facebook Ads.

emilia the pharmacy

Emilia Ioja

Junior Social Media Specialist

Emilia este pasionată de social media și este la curent cu toate trendurile din online. Ea se ocupă cu administrarea paginilor de Facebook ale clienților și creează conținut relevant pentru publicurile țintă, cu scopul de a crește engagementul.

dragos the pharmacy

DRAGOS CHIFOR

Junior PPC Specialist

Dragoș studiază marketingul la Universitatea Transilvania și se ocupă de o parte din reclamele în Google Ads. A acceptat  poziția oferită de The Pharmacy în urma unui internship la agenție, deoarece își dorește să acumuleze experiența necesară unei cariere în marketing.

Cristina Dăroiu

Junior PPC Specialist

Cristina este pasionată de tot ceea ce ține de marketing online și publicitate, fiind masterandă în anul II la Gestiunea Campaniilor de Imagine. A participat la seminarele realizate de Laurențiu și Ovidiu, iar în urma acestora a decis să lucreze în cadrul agenției. Cristina se ocupă cu o parte din campaniile Google Ads și își dorește o carieră în marketing.

Denisa Damian

Junior Social Media Specialist

Denisa este studentă la Comunicare și Relații Publice la Universitatea Transilvania. Îi place să se folosească de creativitate pentru a realiza publicitatea în mediul online. Se ocupă de o parte din paginile social media ale clienților și de crearea unui conținut relevant pentru acestea. A acceptat poziția oferită de The Pharmacy în urma unui stagiu de practică și internship la agenție.

Raluca Hotea

Graphic Designer

Raluca este pasionată de artă, muzică și graphic design, iar la The Pharmacy își îmbină pasiunile pentru a-și pune la încercare ideile și creativitatea. Fiind graphic designer, este responsabilă de elaborarea soluțiilor grafice, de design și layout pentru concepte și materiale publicitare.

De ce

să colaborezi cu noi?

Numerele sunt cei mai buni prieteni ai noștri

Ne bazăm doar pe rezultate măsurabile, optimizare constantă și gestionarea eficientă a bugetelor.

Ținem la bugetul tău!

Optimizăm constant campaniile pentru a maximiza rezultatele!

Îți oferim suport zilnic

Oferim suport zilnic pentru şi realizăm frecvent rapoarte de evaluare privind performanţa campaniilor

Suntem o echipă experimentată și flexibilă

Căutăm și îți oferim cele mai potrivite soluții de performance marketing pentru afacerea ta.

Cere o ofertă!

Este gratuit!

Dacă vrei să lucrezi cu echipa noastră trimite-ne o solicitare, iar noi vom reveni cu un răspuns cât mai curând posibil.

Te rugăm să completezi toate câmpurile și să lași cât mai multe detalii, pentru a-ți putea pregăti o ofertă personalizată!

Certificări

Logo Google AdWords Premier Partner
Insignă Facebook Certified Buying Professional

Instrumente utilizate

Logo Facebook Ads
small_google-ads_logo1
Logo Google Analytics
click logo
Logo Keyword Tool
Logo Photoshop
insta ads logo
adespresso logo