Blog

Te invităm să citești articolele noastre despre știri, noutăți, informații din marketing online, evenimente importante pentru noi și impresiile de la conferințele la care participăm.

Sarbatorim 4 ani de existenta!

La început, drumul a fost dificil și cu multe provocări, dar la fel de multe experiențe de învățare. Lucrând în mediul digital, fiecare zi aduce cu sine noi schimbări, fiind un mediu foarte dinamic și într-o permanentă evoluție. 

De aceea, la fel cum schimbările și-au spus cuvântul în mediul online, așa ne-au influențat și pe noi, transformându-ne dintr-o agenție de marketing online full-service într-o agenție orientată strict pe marketing de performanță (Google AdWords, Facebook Ads, Email Marketing). 

Privind în urmă, suntem bucuroși că am colaborat cu peste 100 de companii din zeci de domenii diferite, oferindu-le soluțiile de dezvoltare a prezenței online potrivite. 

De-a lungul timpului, serviciile noastre noastre au generat mii de conversii pentru clienții noștri, fiind mereu orientați pe rezultate. Am fost alături de clienți creând relații mai mult decât profesionale, în multe cazuri bazate pe prietenie. 

De la an la an, am crescut. Ne-am mutat într-un sediu nou, adaptat nevoilor noastre de dezvoltare. Ne-am mărit echipa, ne-am crescut portofoliul, am devenit parteneri Google și ne-am schimbat imaginea. Volumul de muncă a crescut semnificativ, aducând cu sine nevoia de noi farmaciști în echipă. În momentul de față, suntem 6 tineri pasionați, plini de idei și experimentați în soluțiile oferite, orientați mereu obținerea de rezultate. Desfășurăm peste 30 de proiecte de Performance Marketing pentru companii românești din domenii diferite.

echipa The Pharmacy
echipa The Pharmacy

Am participat la zeci de conferințe în calitate de parteneri sau speakeri și am susținut peste 30 de ediții ale cursului Laboratorului de Online, pentru participanți din peste 350 de companii. Am organizat trei evenimente destinate mediului de afaceri local și ne-am implicat în inițiative pentru a susține diferite organizații locale (AIESEC Brașov, Salvați Copiii Brașov, Brașov Heroes).

În viitorul apropiat, prioritățile noastre sunt dezvoltarea și menținerea relației cu actualii clienți precum și dezvoltarea seriei de cursuri Laboratorul de Online, pregătind noi workshop-uri intensive de PPC Marketing pentru a doua parte a anului. Deși au trecut deja 4 ani, mulți înainte vor urma. Astăzi însă este pentru noi o zi de sărbătoare.

La mulți ani echipei The Pharmacy!

Te așteptăm oricând pe la noi în Brașov la o cafea! Iată priveliștea de la biroul nostru, pe care o vom putea admira împreună:

peisaj birou The Pharmacy

Share this: