GOOGLE ADWORDS

„Punct țintit, punct lovit” – așa s-ar putea rezuma modul în care noi te putem ajuta prin intermediul serviciilor Google AdWords. Te asigurăm că vei ajunge la potențialii clienți în cel mai scurt timp, la cele mai bune costuri

Agenție Premier Google Partner

Google AdWords banner image

De ce să te promovezi pe Google AdWords?

Motivul este simplu: vei avea mai mulți clienți

De ce

să colaborezi cu noi?

Numerele sunt cei mai buni prieteni ai noștri

Ne bazăm doar pe rezultate măsurabile, optimizare constantă și gestionarea eficientă a bugetelor.

Ținem la bugetul tău!

Optimizăm constant campaniile pentru a maximiza rezultatele!

Îți oferim suport zilnic

Oferim suport zilnic pentru toți clienții noștri şi realizăm frecvent rapoarte de evaluare privind performanţa campaniilor

Suntem o echipă experimentată și flexibilă

Căutăm și îți oferim cele mai potrivite soluții de performance marketing pentru afacerea ta.

Acestea sunt

rezultatele noastre

0
%
Rata medie de conversie
Peste
0
Buget administrat anual
0
+
Număr de clienți în ultimul an

Ce spun clienții

despre noi

testimonial - oana paun

Căutam de foarte mult timp o firmă specializată în online Marketing, care să se implice, care să simtă, care să vadă nevoile noastre în piață. Este o încântare pentru mine, ca director de Marketing la una din cele mai mari companii de dezvoltare imobiliară din România, să lucrez cu profesioniștii de la The Pharmacy. Dacă ar fi să rezum colaborarea noastră la câteva cuvinte, acestea ar fi: dedicare, implicare, profesionalism, prietenie.

Oana Paun - Director Marketing, Maurer Imobiliare

The Pharmacy ne furnizeaza zilnic „pastilele” de succes, care ne duc brandul în topul căutarilor din Google. Echipa lor este caracterizată de seriozitate, perseverență și profesionalism. Înțeleg pe deplin nevoile clientului, comunicarea este excelentă, iar rezultatele sunt pe masură. Sunt inovativi, vin mereu cu idei bune, pe care le punem în aplicare în timp util. Cei de la The Pharmacy nu ne sunt numai colaboratori, ci s-au dovedit a fi prietenii noștri, la bine și la rău.

Costina Petrescu - CEO, Titirez

Deși am început colaborarea de doar cateva luni, suntem foarte mulțumiți de valoarea adusă site-ului nostru, BabyNeeds.ro. Aceștia au dat dovadă de profesionalism și experiență în gestionarea numeroaselor campanii desfășurate. Interacțiunea cu specialiștii este bună, campaniile sunt bine gândite și, în mod constant, sunt realizate îmbunătățiri pentru optimizarea contului. Rezultatele sunt peste asteptări!

Paul Mihalache - CEO babyneeds.ro

dan orha

Colaborarea noastră a început de aproape un an și acum a devenit mai mult o prietenie decât un simplu parteneriat. Am fost plăcut surprins de profesionalismul și dedicarea pe care o au reprezentanții The Pharmacy pentru activitățile de marketing și pentru îndeplinirea obiectivelor pe fiecare activitate. Lucrând cu ei, știu că voi avea rezultatele stabilite, de aceea am și ales o colaborare pe termen lung.

Dan Orha - Administrator, Expert Online

Echipa The Pharmacy m-a ajutat să ating potențialul maxim al promovării afacerii mele în mediul digital, iar acum înțeleg de ce este necesar ca fiecare business să fie prezent în online. Sunt pasionați de munca lor și îi recomand cu toată încrederea!

Camelia Predescu - Administrator, Pizza Shop

flavia stamate

Colaborarea cu echipa The Pharmacy a venit ca ceva firesc an de an, datorită felului lor de a colabora și comunica.
Un colectiv deschis și prietenos, care, ediție de ediție a făcut cunoscut evenimentul Brașov Heroes în online cu profesionalism și dedicare. Riguroși și bine planificați, prietenii ”farmaciști” ne-au îndrumat în procesul de comunicare și ne-au sprijinit pe tot parcursul lui, facându-l să pară ceva simplu, chiar și pentru mediul non-profit. Datorită vouă am ajuns la atâția #eroidebrasov.

Flavia Stamate - Communication Coordinator, Fundaţia Comunitară Brașov

Profesionalism, eficiență și implicare, lucrurile pe care le caut la un partener și pe care, în colaborarea cu The Pharmacy, le-am găsit. Este o placere pentru mine să colaborez cu o companie care se preocupă constant de nevoile noastre, și chiar și atunci când nu o cerem vine cu soluții de îmbunătățire a activității noastre. În general, nu sunt o persoană care face recomandări decât în momentul în care are rezultate pe termen lung – The Pharmacy este, cu siguranță, o soluție testată și verificată pe care o recomand tuturor prietenilor și persoanelor care sunt interesate de externalizarea servicilor de Online Marketing.

Pintea Raul - CEO rasport.ro

The Pharmacy reprezintă o agenție formată din tineri profesioniști și serioși, care se ocupă cu drag de munca lor; răspund cu promptitudine la orice nevoie pe care o ai, explicându-ți în cele mai mici detalii ceea ce ei consideră că e mai bine pentru afacerea ta, ajutându-te să crești cu adevărat alături de ei, fiind orientați pe rezultate reale, ci nu doar pe vorbe în vânt. Recomand cu căldură această agenție și sunt convins că nu veți regreta alegerea de a colabora cu ei!

Dragos Carbunaru - CEO temperedglass.ro

Cere o ofertă!

Este gratuit!

Vrei să intri în contact cu unul dintre consultanții noștri?
Trimite-ne solicitarea ta și vom reveni către tine în cel mai scurt timp!

Te rugăm să completezi toate câmpurile și să lași cât mai multe detalii, pentru a-ți putea pregăti o ofertă personalizată!

Certificări

Logo Google AdWords Premier Partner
Insignă Facebook Certified Buying Professional

Instrumente utilizate

Logo Facebook Ads
Logo Google AdWords
Logo Google Analytics
click logo
Logo Keyword Tool
Logo Photoshop
insta ads logo
adespresso logo