STUDII DE CAZ

Iată o parte dintre rezultatele pe care le-am adus clienților noștri.

Client - Pro Bike

Campanii Google AdWords

Printscreen Google AdWords Campaign for ProBike

Pentru Pro Bike, unul dintre cele mai mari magazine de biciclete, echipamente și accesorii din România, am lansat campanii Google AdWords Search și Display și am obținut următoarele rezultate: Google AdWords a devenit a doua sursă de conversii și trafic, în primele 30 de zile numărul de conversii s-a dublat, iar rata de abandon a coșului de cumpărături a scăzut cu 20%.

Client - O-Mac

Campanii Facebook Ads

Printscreen Facebook Ads Campaign for O-Mac

O-Mac este importator în România și reprezentant exclusiv pentru brand-uri de renume la nivel global, precum Stiga, Alpina, Castelgarden, Castor, Prorun și multe altele. Campaniile noastre de Facebook le-au adus următoarele rezultate: Facebook reprezintă a treia sursă de conversii ca importanță (înaintea începerii colaborării era a 7-a sursă ca importanță), costul per conversie a fost optimizat la 0,26% din valoarea medie a comenzii, numărul mediu de conversii a crescut de 5 ori față de perioada precedentă colaborării.

Ce spun clienții

despre noi

testimonial - oana paun

Căutam de foarte mult timp o firmă specializată în online Marketing, care să se implice, care să simtă, care să vadă nevoile noastre în piață. Este o încântare pentru mine, ca director de Marketing la una din cele mai mari companii de dezvoltare imobiliară din România, să lucrez cu profesioniștii de la The Pharmacy. Dacă ar fi să rezum colaborarea noastră la câteva cuvinte, acestea ar fi: dedicare, implicare, profesionalism, prietenie.

Oana Paun - DIRECTOR MARKETING, Maurer imobiliare

dan orha

Colaborarea noastră a început de aproape un an și acum a devenit mai mult o prietenie decât un simplu parteneriat. Am fost plăcut surprins de profesionalismul și dedicarea pe care o au reprezentanții The Pharmacy pentru activitățile de marketing și pentru îndeplinirea obiectivelor pe fiecare activitate. Lucrând cu ei, știu că voi avea rezultatele stabilite, de aceea am și ales o colaborare pe termen lung.

Dan Orha - ADMINISTRATOR, Expert Online

Echipa The Pharmacy m-a ajutat să ating potențialul maxim al promovării afacerii mele în mediul digital, iar acum înțeleg de ce este necesar ca fiecare business să fie prezent în online. Sunt pasionați de munca lor și îi recomand cu toată încrederea!

Camelia Predescu - ADMINISTRATOR, Pizza Shop

Certificări

Logo Google AdWords Premier Partner
Insignă Facebook Certified Buying Professional

Instrumente utilizate

Logo Facebook Ads
Logo Google AdWords
Logo Google Analytics
Logo Keyword Tool
Logo Photoshop
Logo Corel